Si-a lovit fosta prietena cu pumnii si picioarele, in plina strada!

Si-a lovit fosta prietena cu pumnii si picioarele, in plina strada!
Supărat ca a fost părăsit, un botoşănean şi-a bătut fosta iubită în plină stradă! A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a-l linişti pe agresor, fata povestind că a fost lovită cu pumnii şi picioarele pentru că a pus capăt relaţiei cu agresorul.

Marţi dimineaţă, în jurul orei 09.00, dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Botoşani a primit un apel 112, prin care o persoană i-a relatat despre faptul că o tânără este bruscată şi lovită de un bărbat, în apropierea unei grădiniţe de pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Botoşani.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J. Botoşani, care l-a identificat pe agresor în persoana lui D. Alin, de 23 de ani, din Botoşani, cât şi persoana agresată, A.G., de 22 de ani.

Fata, care avea leziuni la nivelul feţei, a povestit jandarmilor că a fost lovită cu pumnii şi picioarele de către D. Alin, motivul fiind faptul că aceasta ar fi pus capăt cu ceva timp în urmă relaţiei de prietenie pe care a avut-o cu agresorul.

Cei doi au fost conduşi la sediul Jandarmeriei, iar în urma cercetărilor efectuate jandarmii i-au întocmit lui D. Alin dosar cu acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Dosarul cu acte premergătoare a fost înaintat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
314

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
216

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
55

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...