Si-a jefuit prietenul "din greseala", intr-o camera de hotel din Botosani!

Conturi între doi constănÅ£eni reglate într-un hotel din Botosani. Paguba nu este nici pe departe nesemnificativă, la mijloc fiind vorba despre nu mai puÅ£in de 97.500 de lei.

Chiar dacă hoÅ£ul a spus iniÅ£ial ca a luat banii din greÅŸeală, acesta nu s-a mai intors pentru a restitui suma în cauză.

Vineri dimineaÅ£a, în jurul orei 09.30, la PoliÅ£ia Municipiului BotoÅŸani s-a prezentat administratorul unei societăţi comerciale din municipiul ConstanÅ£a, reclamând că din camera hotelului unde a fost cazat i-a fost sustrasă suma de 97.500 lei.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că partea vătămată a venit în municipiul BotoÅŸani în ziua de 03 septembrie 2009, împreună cu prietenul său E. Elis, de 29 de ani, din municipiul ConstanÅ£a, cu intenÅ£ia de a achiziÅ£iona grîu pentru panificaÅ£ie. În acest sens, partea vătămată avea asupra sa suma de 97.500 lei.

În noaptea de 03/04.09.2009, cei doi s-au cazat în aceeaÅŸi cameră a unui hotel din municipiul BotoÅŸani.

"Spre dimineaţă, partea vătămată a constatat că prietenul său nu se mai afla în camera hotelului, totodată constatând ÅŸi lipsa unui rucsac în care avea cei 97.500 lei. Fiind contactat telefonic de către partea vătămată, E. Elis a confirmat că ar fi plecat la IaÅŸi pentru a rezolva o problemă urgentă, motivând că din grabă ar fi luat ÅŸi rucsacul cu bani. Acesta a menÅ£ionat că va reveni la BotoÅŸani în jurul orei 08.00", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

AÅŸteptat până în jurul orei 09.30, prietenul nu a revenit ÅŸi nici nu a mai răspuns la telefon, altfel ca păgubitul s-a prezentat la poliÅ£ie reclamând furtul banilor.

În cauză se continuă cercetările în vederea identificării suspectului, recuperării prejudiciului ÅŸi stabilirii cu exactitate a situaÅ£iei de fapt ÅŸi drept.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul JudeÈ›ean de Istorie din BotoÈ™ani a participat la vernisajul expoziÈ›iei etnografice „Tehnici tradiÈ›ionale de realizare a scoarÈ›elor în România È™i Republica Moldova”...

Scandalagii amendați de jandarmi la Zilele Municipiului Dorohoi!

astăzi, 15:05

Vineri seară, pe timpul executării misiunii de asigurare a ordinii și siguranței publice la Zilele municipiului Dorohoi, jandarmii botoșăneni au acționat preponderent preventiv, pentru ca manif...

Zilele Municipiului Dorohoi: Andra a făcut show în prezența a sute de spectatori! (foto, video)

astăzi, 13:47

Startul evenimentelor a avut loc cu numeroase programe artistice susÈ›inute de grupuri vocale, tineri artiÈ™ti È™i soliÈ™ti vocali din oraÈ™, ce au încântat pe cei prezenÈ›i prin muzică È...