Si-a injunghiat in spate un consatean, dupa un scandal in bar!

Riscă puşcăria după ce, în urma unui scandal izbucnit într-un bar, au atacat doi consăteni, una dintre victime fiind înjunghiată în spate! Făptaşii vor fi prezentaţi astăzi Parchetului cu propunere de arestare preventiva, sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri, loviri şi vătămare corporală gravă.

În seara zilei de 17 iulie, Z. Daniel, de 28 de ani, din comuna Gorbăneşti, a mers însoţit de fratele său, Z. Georgel, de 26 de ani, la un bar din localitatea de domiciliu. În jurul orei 23.00 în local au apărut H. Ionuţ, de 21 de ani, şi C. Mihai, de 20 de ani. Aceştia se aflau în stare de ebrietate şi au adresat mai multor consumatori din bar injurii şi ameninţări însă, pe moment, scandalul nu a degenerat în fapte cu violenţă.

"Localul s-a închis în jurul orei 0:00, moment în care Z. Daniel, fratele său şi o soră, Z. Maria, de 18 ani, gestionara barului, au plecat spre domiciliu, fiind urmaţi la mică de distanţă de cei doi. Pe drum, H. Ionuţ a lovit pe un consătean din bar, respectiv pe A. Marian, de 20 de ani, moment în care Z. Georgel a intervenit şi l-a bruscat pe H. Ionuţ. Acest lucru l-a înfuriat pe H. Ionuţ care, împreună cu C. Mihai, s-au înţeles să îi urmărească pe cei doi fraţi şi să îi bată", precizeaza inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Astfel, cei doi făptuitori i-au urmărit pe aceştia şi i-au ajuns după care au început să-i lovească cu pumnii şi picioarele, iar la un moment dat H. Ionuţ a scos din buzunar un cuţit cu care l-a lovit o singură dată în spate pe Z. Daniel, după care amândoi făptuitorii au fugit.
         
Au fost efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, complicitate la infracţiunea de vătămare corporală gravă, loviri sau alte violenţe faţă de C. Mihai respectiv ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi vătămare corporală gravă faţă de H. Ionut.

Faţă de aceştia a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore urmând ca în data de 20iulie să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă, informeaza comunicatul IPJ Botosani. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...