Şi-a incendiat bunica, după o ceartă!

Şi-a incendiat bunica, după o ceartă!

   arhiva

Prin clipe de groază a trecut o femeie din Dorohoi, care s-a trezit cu hainele în flăcări, cel care i-a dat foc fiind chiar nepotul.

Maria B., în vârstă de 74 de ani, locuieşte în aceeaşi casă cu un nepot, în vârstă de 30 de ani. Duminică după-amiază, între cei doi a izbucnit un conflict, tânărul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

La un moment dat, femeia a mers într-o cameră şi s-a întins pe pat, dar nepotul a venit după ea şi a stropit-o cu o substanţă inflamabilă, după care i-a dat foc.

Tot el a fost cel care, probabil speriat de ceea ce a făcut, a stins repede focul. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal din Dorohoi, unde a rămas internată, aceasta suferind mai multe arsuri.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele nepotului, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
38

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
170

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
191

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...