Si-a dat foc pentru a scapa de inchisoare!

Si-a dat foc pentru a scapa de inchisoare!
Barbatul care si-a dat foc in fata Postului de Politie din Santa Mare a recurs la acest gest in semn de protest fata de decizia instantei de judecata de a-l condamna la inchisoare!

Gheorghe B., din Breaza, a aflat printr-un act al Judecatoriei Botosani ca, in urma unui scandal petrecut anul trecut, este condamnat la un an de inchisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

Crezand ca vina apartine politistilor din comuna, care nu ar fi efectuat cum trebuie ancheta, barbatul a mers la oamenii legii, amenintand ca mai degraba isi va pune capat zilelor decat sa ajunga la inchisoare.

Convins la inceput sa plece, acesta s-a intors peste un timp la Politie, avand asupra lui o sticla cu benzina. Pana sa reactioneze politistii, barbatul a stropit in jurul lui pe pereti, pe hainele politistului, dar si pe el, dupa care a aprins bricheta.

Flacarile au cuprins rapid hainele politistului si pe cele ale lui Gheorghe B. De aceasta data, politistul a reactionat prompt, dandu-si jos haina, dupa care, cu ajutorul unui veston, a reusit sa stinga si flacarile care il cuprinsesera pe celalat barbat.

O ambulanta sosita imediat la fata locului l-a preluat pe Gheorghe B., medicii acordandu-i primul ajutor si politistului, acesta din urma suferind arsuri de gradul II-III pe incheietura si la extremitatea mainii drepte.

"Pacientul se manifesta extrem de violent in momentul in care am ajuns la fata locului. A fost nevoie de ajutorul a doi politisti care ne-au insotit pana la spital. Barbatul prezenta arsuri de gradul I-II pe aproape 10% din corp, la nivelul fetei si la ambele membre superioare", a declarat Bogdan Ursu, medic in cadrul SJA Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
16

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
57

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
105

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...