Și-a cumpărat un cal, dar nu avea bani de transport. Botoșăneanul care i-a uimit pe șoferi! (Video)

Un botoşănean care şi-a dorit cu ardoare un cal s-a întors călare 50 de km până acasă, pentru că nu avea bani de transport.

Un bărbat din Dorohoi ne-a demonstrat că nimic nu este imposibil. Acesta şi-a dorit cu ardoare să-şi cumpere un cal, iar după lungi căutări a găsit armăsarul perfect. Doar că, la 50 de kilometri de casa sa.

Cum nu avea bani pentru a-şi permite un transport pentru animale, bărbatul a găsit o soluţie ceva mai tradiţională. A pus șaua pe cal și a călărit până acasă. Iar călătoria nu a trecut neobservată. Oamenii i-au admirat pe cei doi, mai ceva ca pe neînfricatul Mărgelatu, relatează Observator.

Vezi Video aici!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mizerie în spațiul public: Primărie amendată de Garda de Mediu din Botoșani! (Foto)

astăzi, 14:17

Este vorba despre Primăria Ibănești, din județul Botoșani. Pentru nerespectarea obligaţiei autorităţilor administraţiei publice locale, de a nu degrada mediul prin depozitări necontrolate de...

Fostul polițist din Botoșani care și-a transformat livada în sală de clasă. ”Să vadă fructele pe pomi, nu doar la market!”

astăzi, 12:16

Un fost șef al Poliției Rutiere din județul Botoșani și-a transformat livada în zonă didactică. Acesta încurajează profesorii să aducă elevii în livadă pentru a le preda d...

Tânără din Botoșani, transferată la Iași după ce a consumat ciuperci. ”Nu m-am așteptat, credeam că e doar o durere de stomac!”

astăzi, 11:39

Recent, la Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” din Iași au fost internate trei persoane în stare critică, toate prezentând simptome de intoleranță digestivă și o deteriora...