Si-a abandonat masina, care s-a oprit intr-un stalp de pe marginea drumului!

Si-a abandonat masina, care s-a oprit intr-un stalp de pe marginea drumului!
Noapte agitată pentru un botoşănean de 21 de ani! Urmărit de poliţişti, tânărul şi-a abandonat maşina şi a fugit. Fiind pe un drum în pantă, autoturismul s-a deplasat încă 4 metri, oprindu-se într-un stâlp. Poliţiştii au stabilit ulterior că botoşăneanul avea suspendat dreptul de a conduce.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03.00, poliţiştii au depistat în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoşani, un autoturism marca Ford Escort, al cărui conducător auto a ignorat semnalul regulamentar de oprire. S-a procedat la urmărirea autoturismului folosindu-se semnalele luminoase şi acustice, pe parcursul urmăririi conducătorul auto refuzând să oprească autoturismul.

Ajungând la intersecţia străzilor Împărat Traian cu Săvenilor, autoturismul a fost oprit pe partea stângă a străzii, iar conducătorul auto şi pasagerul din partea stângă (autoturismul fiind prevăzut cu volan pe partea dreaptă) au sărit din maşină, plecând în fugă.

Întrucât conducătorul auto a lăsat autovehiculul neasigurat iar sectorul de drum era în pantă, acesta s-a mai deplasat aproximativ 3-4 m, oprindu-se într-un stâlp de pe partea stângă a străzii.

Continuându-se urmărirea celor două persoane, a fost găsit pasagerul din autoturism, care a fost condus la sediul Poliţiei, stabilindu-i-se identitatea în persoana lui U.  FLORIN-ADI, de 19 ani, din municipiul Botoşani.

Pe parcursul audierilor, acesta a declarat că autoturismul a fost condus de U. ADRIAN, de 21 ani, din municipiul Botoşani, care este şi proprietarul autoturismului, iar cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că acestuia îi este suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, informeaza IPJ Botosani.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare faţă de U. ADRIAN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat, urmând a se propune soluţie procedurală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
36

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
209

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...