SHOW pe Pietonalul Unirii, de Ziua Internationala a Dansului - GALERIE FOTO

SHOW pe Pietonalul Unirii, de Ziua Internationala a Dansului - GALERIE FOTO
Membrii Scolii de dans G-Power, sustinuti de TSD Botosani, au marcat, marti dupa-amiaza, Ziua Internationala a Dansului, sarbatorita la nivel mondial inca din anul 1982.

Ragazzo (Andrei Vornicu) si tinerii pe care ii pregateste au oferit trecatorilor cateva momente de dans. Alaturi de ei au fost primarul Ovidiu Portariuc si viceprimarul Cosmin Andrei.

"Ma bucur ca sunt atat de multi tineri in Botosani care practica dansul. Dansul e o forma primara de comunicare, una dintre formele esentiale si ma bucur ca se lasa deoparte orice fel de limita politica, etnica, de varsta. Este o actiune initiata si sprijinita de TSD Botosani si facem tot posibilul sa-i sprijinim pe membrii echipei de dans G-Power, acolo unde au competitii. Sunt foarte buni, au fost recunoscuti la nivel national si acum vor participa la un concurs in Croatia si sper sa se intoarca de acolo cu un premiu.", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

In timp ce copiii erau fascinati de dansatori, membrii PSD Botosani si TSD Botosani imparteau parintilor pliante pentru a le amintesti acestora ca in "iulie 2012, 7,4 milioane de romani au votat pentru demiterea lui Basescu", invitandu-i sa voteze PSD la alegerile europarlamentare.

















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
315

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
334

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
203

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...