SHOW MUZICAL la Gala Supermodels 2014: Cunoscutul naist Nicolae Voiculet, in duet cu botosaneanul Mirel Manea! FOTO, VIDEO

A cantat peste tot in lume, din Kuweit pana in catedralele pragheze, unde acordurile doinei romanesti au smuls lacrimi de emotie. S-a intors acasa, in Romania, pentru ca se simte roman si pentru ca vrea sa cante pentru romani.

Elev al lui Gheorghe Zamfir, naistul Nicolae Voiculet a fost prezent, vineri seara, la GALA SUPERMODELS 2014 organizata la Botosani de Liviu Sorinel.

Dupa ce participantele la concursul de frumusete MISS MOLDOVA au sustinut ultima proba, Nicolae Voiculet, membru al juriului, a sustinut un minirecital pe scena de la Casa Lux.



Momentul a fost asteptat cu nerabdare de participantii la aceasta gala, care l-au aplaudat la scena deschisa pe naistul care spunea in urma cu ceva timp ca romanii nu sunt inca pregatiti pentru a asculta naiul, chiar daca cel mai mare naist al lumii este roman.

"Maestrul meu, Gheorghe Zamfir, a iesit acum cateva luni pe locul intai intr-un top muzical al popularitatii, realizat in tarile nordice, la mare distanta de Wagner, Mozart si altii. Zamfir a vandut mai multe discuri decat Beatles. Nu e un instrument depasit, din contra. Indraznesc sa spun ca vremea naiului nu a sosit inca. Oamenii nu sunt inca pregatiti sa-l asculte, pierduti in agitatia lumii contemporane. Naiul este intr-o necunoastere totala aici, in Romania, desi, paradoxal, cel mai mare naist al lumii este roman.", spunea Nicolae Voiculet, care aseara i-a dus pe botosaneni cu gandul la Titanic, atunci cand a interpretat piesa lui Celline Dion, "My heart will go on".
A urmat apoi ceva ce nu era in program. Nicolae Voiculet si trompetistul Mirel Manea au cantat colindul "Deschide usa crestine".

"Eu in concerte mereu cant altceva si i-am disperat pe toti, dar eu consider ca un artist trebuie sa creeze muzica, chiar daca o reinterpreteaza atunci, o singura data pentru acel public. Este un respect fata de acel public. Drept pentru care noi vom canta o piesa care nu am mai cantat-o niciodata. Si va intreb din inima: Primiti cu colindul?", a spus naistul Nicolae Voiculet.
Dupa ce acesta s-a retras de pe scena a urmat un recital al trompetistului botosanean Mirel Manea, alaturi de orchestra sa. Publicul a fost atat de incantat, incat l-a invitat pe artist sa urce pe mese si sa le cante la trompeta.

Vezi imaginile mai jos!





















VIDEO:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...

Biserica nouă de la Mănăstirea Popăuţi va fi în sărbătoare! Ridicată în șase luni, pictată în șapte ani!

astăzi, 10:39

În ziua cinstirii Acoperământului Maicii Domnului, marți, 1 octombrie 2024, Biserica nouă cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului“, a Mănăstirii Popăuţi î...

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...