SHOW incendiar oferit de Pepe si Nico la "SeptemberFest": "Ati fost minunati" - FOTO, VIDEO

Cea de-a doua seara a Festivalului "SeptemberFest" i-a avut in rolurile principale pe artistii Nico si Pepe.

Mii de botosaneni au cantat si au dansat alaturi de cei doi in Centrul Istoric al municipiului pe ritmuri hip-hop, dance, latino sau blues.

Nico a urcat pe scena alaturi de doua dansatoare si i-a infierbantat pe botosaneni timp de o ora cu piese precum "Nu pot sa mai suport", "Cine e cu noi" sau "Chibori", ultima fiind pe placul cetatenilor de etnie roma care stiau versurile.

Dupa ce Nico a parasit scena si a fost asaltata de fani pentru autografe si fotografii, in fata publicului si-a facut aparitia artistul Pepe, unul dintre juratii emisiunii Next Star de la Antena 1.

Acesta si-a facut un program mai distractiv, de show, insa nu a fost lasat de botosaneni, care i-au cerut sa cante piese de dragoste, iar artistul s-a conformat si a cantat melodii precum "Numai iubirea" sau "Mama mea". Pe langa acestea doua, Pepe i-a incantat pe cei prezenti in Centrul Istoric cu piesele "Imi place", "Spune cine" sau "Bamboleo".

"Multumesc publicului din Botosani !!! Ati fost minunati !!!", a fost mesajul lui Pepe postat pe pagina sa de Facebook la finalul concertului, care s-a incheiat aproape de miezul noptii.











































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Sănătății a început distribuirea iodurii de potasiu în farmacii!

astăzi, 17:54

Sâmbătă, 11.09.2024, „în stocul Direcţiilor de sănătate publică şi a farmaciilor comunitare înscrise în program se mai aflau 27.936.239 comprimate iodură de potas...

CFR Călători suplimentează trenurile cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva: Cât costă o călătorie de la Botoșani!

astăzi, 15:35

Au fost adăugate vagoane suplimentare încă de joi, iar pentru vârful de trafic estimat între 11 și 16 octombrie compania pune la dispoziția călătorilor întreaga capacitat...

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...