Show incendiar Loredana, la Botoșani! EXPLOZIE de culoare, lumini și magie-GALERIE FOTO, VIDEO

 Sute de botoșăneni au fost purtați, miercuri seară, de renumita artistă Loredana, într-o lume plină de culoare și magie, showul juratei de la Vocea României fiind unul de talie internațională.

 Costumațiile pe care cântăreața le-a purtat în cele aproape două ore cât a cântat live au fost de-a dreptul senzaționale. Loredana a intrat pe scenă în ropotele de aplauze ale celor peste 500 de spectatori din sala de la Casa de Cultură a Sindicatelor, într-o rochie plină de lumini, înaintea acesteia făcându-și apariția și un robot luminos.

“O fată singură în noapte" a fost melodia cu care Lori, cum îi mai spun fanii, și-a început showul de la Botoșani.

Pe tot parcursul concertului artista a interacționat cu publicul, aceasta aducându-și aminte de un moment din tinerețea ei când a concertat la Botoșani, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor, spunând că i-a rămas în memorie faptul că era foarte frig.

 În timpul concertului Loredana a schimbat mai multe ținute, care au fost de-a dreptul spectaculoase, în pauzele pe care le făcea publicul având parte de multă magie.

Magicienii care o însoțesc pe cântăreață în turneul Magic au oferit numere cu porumbei, cărți de joc, dar și unele momente care i-au lăsat cu gura căscată de spectatori, cum ar fi ridicarea unei mese, sau un moment în care Loredana pur și simplu s-a înălțat și a plutit.

Fiecare piesă din concert, pe care artista a interpretat-o live, a avut propria ei poveste.

Ea nu a fost însă singură pe scenă. Pe lângă Agurida, taraful care a acompaniat-o, alături de Loredana au mai cântat Cornel Ilie, Marius Marin, concurent la Vocea României, dar și dorohoianca Ana Maria Alexie, de asemenea concurentă la Vocea României.  




   

 

 

 



 

 
Concertul Loredanei a oferit o incursiune muzicală prin cariera unei artiste complexe şi totale, care a abordat toate genurile muzicale.

La un moment dat, pe un ecran amplasat pe scenă a apărut chipul Mariei Tănase, iar cele două cântărețe au părut, pentru câteva clipe, că fac un duet, interpretând melodia "Cine iubește și lasă".

La finalul spectacolului, Loredana a fost îndelung aplaudată de botoșăneni, care au bisat-o minute în șir, artista cu greu plecând de pe scenă.

Loredana Groza a dat dovadă la Botoșani de multă energie, veselie, profesionalism, dar și de faptul că își iubește și își respectă foarte mult publicul.

 

 

 

 

 

























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sistemul informatic de monitorizare electronică, implementat și la nivelul județului Botoșani!

astăzi, 17:50

Monitorizarea se va realiza automat, fără intervenție umană, sistematic și exclusiv pe teritoriul României, asupra unor dispozitive electronice, pe baza identificatorului acestora și &icir...

Scandalagii amendați de jandarmi la Zilele municipiului Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:15

Cu toate acestea, nu au fost tolerate faptele antisociale, în acest sens fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale în sumă totală de aproximativ 12000 de lei. Cea mai mare amend...

(P) Cum și unde ar trebui să depozitezi un dulap pentru arme?

astăzi, 17:01

Un dulap arme omologat nu este doar o obligație legală, ci și o garanție a protecției armelor tale. Depozitarea corespunzătoare a armelor nu doar că îți păstrează investiția în...