Show incendiar făcut de Corina la Summer Fest-FOTO, VIDEO

Show incendiar făcut de Corina la Summer Fest-FOTO, VIDEO
Corina şi cele două dansatoare cu care a venit la Botoşani au făcut un show incendiar pe scena de la Summer Fest.

Concertul acesteia a început la ora 20.00, cu o oră mai devreme decât au anunţat iniţial organizatorii, dar chiar şi aşa mii se oameni adunaţi pe Pietonalul Unirii şi pe Bulevardul Mihai Eminescu au asistat la spectacol şi au cântat şi dansat alături de artistă.










Corina a încântat publicul cu melodii precum Noi doi, Îmi place, Munky Funky, Pernele moi, şi a cântat şi cea mai nouă piesă a ei, “Roata se întoarce.

Pe tot timpului show-ului Corina a interacţionat cu publicul, iar la un moment dat DJ-ul care o însoţea a făcut o fotografie cu publicul pe care a postat-o pe pagina de Facebook a Corinei, însoţită de mesajul Vă iubesc. La Botoşani, cu un public minunat!La ultima piesă Corina a coborât de pe scenă, şi a mers lângă publicul, iar la un moment dat mai mulţi fani au strâns-o în braţe, fiind îndepărtaţi de un jandarm.

"La Botoşani a fost o super atmosferă şi un public minunat. Eu ador publicul din Moldova pentru că mi se pare cel mai energic şi cel mai dornic să se distreze şi să cânte piesele împreună cu artiştii. Şi este o mare satisfacţie pentru un artist ca şi publicul să cânte. Mă bucur că am revenit la Botoşani după atâta timp. Nu ştiu de ce nu am venit mai des. Probabil că nu ne-am sincronizat, eu fiind plecată la foarte multe cântări, dar sper ca de acum să vin mult mai des pentru că am şi foarte mulţi prieteni, multe cunoştinţe aici în Botoşani şi public din Moldova este întotdeauna foarte primitor şi foarte cald", a spus Corina la finalul spectacolului.



 















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
24

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
373

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...