Show de soc: O carte de Herta Muller, tăiată şi aruncată într-o găleată cu sânge

Show de soc: O carte de Herta Muller, tăiată şi aruncată într-o găleată cu sânge
Un exemplar din "Atemschaukel", cel mai recent roman scris de Herta Muller, laureata de anul acesta a premiului Nobel pentru literatură, a fost tăiat în bucăţi şi aruncat într-o găleată cu sânge, în timpul unei emisiuni de televiziune.

Protagonistul acestui moment "însângerat" a fost starul TV german Harald Schmidt. Prezentatorul emisiunii, cunoscut pentru excentricităţile sale, a glumit pe seama Hertei Muller, laureata premiului Nobel pentru literatură pe 2009.

Acesta a subliniat că Herta Muller s-a născut în România şi a comparat-o, indirect, cu Dracula. În timpul emisiunii, partenerul de prezentare al lui Harald Schmidt, Helmut Zerlett, a purtat o perucă ce imita coafura scriitoarei.

Cartea a fost tăiată cu ajutorul unei maşinrăii speciale şi apoi a fost aruncată într-o găleată cu sânge şi resturi de animale, conform Bild.de.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
14

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
75

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...