Show cu glume deocheate marca Romică Țociu și Cornel Palade - FOTO, VIDEO

Cunoscuții comici Romică Țociu și Cornel Palade au urcat în jurul orei 21.00 pe scena amplasată la Monumentul de lângă Parcul Mihai Eminescu, încă din primele secunde de prestație stârnind hohote de râs în rândul botoșănenilor prezenți la spectacol.

Cei doi artiști, care interepretează rolul nașului (Cornel Palade) și a finului (Romică Țociu) au început cu glume la adresa celor trei băieți de la Haiducii care au concertat înaintea lor, despre care au spus că sunt băieții de la Trei Sud-Est care s-au apucat de folclor.

Nu a fost omis nici Marcel Pavel, care va concerta în această seară la Botoșani și despre care au spus că este “puțin plecat pentru a-și pune păr".

“Măi nașule ce de lume aici la Botoșani? De unde se adunară atâția?", a întrebat Romică Țociu.

“Bună seara. Este o onoare pentru noi să fim aici. Aici este seva noastră, aici s-a născut România", a spus Cornel Palade.

Glumele deocheate făcute de cei doi au fost gustate de public. Din programul acestora nu au lipsit nici melodiile cu tentă umoristică.

 “Un public extraordinar", a fost la un moment dat remarca lui Romică Țociu.




















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plutonierul adjutant Adrian Holbură, pompier la Garda de Intervenție Ștefănești, erou salvator pentru un tânăr la un pas de înec!

Sunday, 8 September 2024

 „Are puls!", a strigat, plin de speranță, medicul de pe ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD. Cu o oră înainte de acest moment, plutonier adjutant Adrian Holbur...

Incendii de vegetație în trei cimitire din județ, lumânările aprinse au făcut prăpăd! (foto)

Sunday, 8 September 2024

Astăzi, în mai puțin de două ore, s-au produs trei incendii în cimitirele din Ungureni, Săveni și Aurel Vlaicu. Pentru stingerea acestora au intervenit pompierii din cadrul Stație...

Valeriu Iftime, PNL: „Ne-am dorit să aducem bucurie acolo unde este cea mai mare nevoie!” (Video)

Sunday, 8 September 2024

Alături de o parte din echipa mea, am reușit să aducem zâmbete pe chipurile unor copii care merită totul. Ne-am dorit să aducem bucurie acolo unde este cea mai mare nevoie, ne-am dorit să ...