SHOW cu artisti de renume in prima seara a "Zilelor Orasului Botosani"! GALERIE FOTO, VIDEO

Prima seara de spectacol, dedicata zilelor orasului Botosani, s-a incheiat, vineri seara, dupa ce mai multi artisti locali si nationali au urcat pe scena in fata a peste 4.000 de botosaneni.

Primii care au urcat pe scena amplasata la Monumentul de lângă Parcul Mihai Eminescu au fost cei de la Ansamblul de cantece si dansuri "Stejarelul", ei fiind urmati de Daliana Bejan si copiii de la Palatul Copiilor Botosani, care au cantat, dar au oferit si un moment de divertisment.



A urmat o ora de muzica populara si lautareasca oferita de artisul local Cozmita Lascarache si Lautarii Botosanilor (foto sus), iar in jurul orei 20:00 a urcat pe scena excentrica Sylvie (foto jos).

Aceasta a fost insotita de doua tinere imbracate extrem de sexy, care au incins atmosfera, in ciuda norilor care erau pe cer si a ploii care s-a abatut asupra municipiului cu doar cateva minute inainte de startul distractiei.



Irina Loghin (foto jos) a ajuns la sufletul persoanelor mai mature cu piesele ei sensibile. "Bine v-am gasit romani gospodari. Hristos a Inviat si sa va dea Dumnezeu numai bucurii si multe satisfactii si liniste sufleteasca. Va multumesc pentru frumoasa primire pe care mi-ati facut-o. Imi era dor de dumneavoastra. Va multumesc ca datorita dumneavastra am reusit sa cant pana la aceasta varsta. Vorba unei melodii cantate de mine: Eu sunt tot Irina voastra, iar voi tot ce am mai bun", le-a spus artista celor prezenti pe Pietonalul Unirii si pe Bulevardul Mihai Eminescu.

"Buna seara dragi romani", "Casa parinteasca nu se vinde" sau "Doamne mult imi place viata", au fost doar cateva din piesele interpretate de Irina Loghin.



La ora 21:00 a urcat pe scena Nicu Alifantis (foto jos), care insa nu s-a bucurat atat de mult de aportul publicului botosanean si asta pentru ca a creat o stare de monotonie, iar in timp ce canta, botosanenii au preferat sa mearga la terase si sa manance mici, carnaciori si sa bea o bere.



In momentul in care au aparut Paula Seling (foto jos) si botosaneanul Ovi, publicul s-a asezat din nou in fata scenei, asteptand cu nerabdare ca cei doi sa cante.

Mai intai a cantat Paula Seling, incantandu-i pe botosaneni cu cateva piese compuse de ea, dupa care a venit randul lui Ovi sa urce pe scena, pentru ca la final, cei doi sa interpreteze impreuna cateva piese cunoscute publicului.


Inainte de a cobora de pe scena, Ovi a facut un apel la botosanenii care au rude in stranatate, rugandu-i sa-i voteze la Eurovision pentru a aduce trofeul in Romania.

GALERIE FOTO: 









































































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Sabrini Exclusive Diamonds - Ofertă Unică la bijuteriile cu Diamante Naturale (foto)

astăzi, 15:59

Cu toții am auzit că Diamantele Naturale sunt pentru totdeauna, dar puțini înțeleg pe deplin ce înseamnă acest lucru. Dincolo de strălucirea lor, diamantele naturale sunt simboluri u...

Tineri din Botoșani dispăruți fără urmă, după ce au plecat la muncă în Italia! (foto)

astăzi, 15:35

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea a doi tineri, de 29 și 23 de ani, ambii din municipiul Botoșani, care au părăsit în mod voluntar domiciliul, în dat...

Schimbare majoră pentru diplomele de absolvire emise de facultățile din întreaga țară!

astăzi, 14:00

În premieră, vor avea un element distinct care să le permită să fie mai vizibili și pentru angajatorii din străinătate. Este un pas extrem de important în procesul digitalizării. ...