Sfinţire la Mănăstirea Coşula, după reabilitare. Vezi când!

Sfinţire la Mănăstirea Coşula, după reabilitare. Vezi când!
Recepţia lucrărilor la Complexul monahal de la Coşula, reabilitat cu fonduri europene, a intrat în linie dreaptă. Lucrările la acest obiectiv, inclusiv cele suplimentare, au fost finalizate, toate acestea fiind verificate acum de comisia de recepţie constituită la nivelul Consiliului Judeţean.

În ultima şedinţă de Consiliu Judeţean s-a aprobat şi crearea a patru nou locuri de muncă la Complexul monahal, dar în următorii ani vor fi create noi locuri de muncă.

“Comisia de recepţie şi-a început activitatea de săptămâna trecută, pe lucrările complementare. A avut loc prima şedinţă tehnică pe teren şi s-au verificat lucrările executate de către antreprenor. La final se va trece la semnarea procesului verbal de recepţie. S-au aprobat deja patru posturi de personal neclerical special pentru Mănăstirea Coşula, e vorba de electrician, instalator, pentru că acolo s-au făcut modernizări şi cei de la Mănăstire nu au competenţele necesare să utilizeze toate instalaţiile. Proiectul de finanţare prevede ca până la sfârşitul perioadei de monitorizare, care este de cinci ani, după finalizarea proiectului, să se ajungă până la un număr de nouă angajaţi. Se va vedea care vor fi necesităţile lor în timp", a precizat Cristian Achiţei, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.
 

Sfiniţea Complexului monahal Coşula va avea loc în data de 15 mai.
 

 

Spune-ne opinia ta