Sfârșit groaznic pentru un bărbat din Botoșani! A fost spulberat de tren! FOTO

Sfârșit groaznic pentru un bărbat din Botoșani! A fost spulberat de tren! FOTO

   Ziarul de Iasi

Un accident mortal a avut loc vineri seara, în jurul orei 20:30, pe calea ferată în Valea Lupului, în dreptul IDEO. Un bărbat a fost lovit în plin de trenul de pe ruta Iași-Dorohoi.

Bărbatul care a fost lovit mortal de tren se numește Victor Arionesei și are 67 de ani. Asupra lui a fost găsit un bilet de tren și un portofel cu acte și cu bani (50 de euro și câteva sute de lei). El are două adrese de domiciliu - una în Iași, pe strada Popăuți și alta în localitatea Frumușica, din județul Botoșani.

Prima ipoteză a polițiștilor în acest caz este aceea a sinuciderii. Bărbatul ar fi sărit în calea trenului din tufișuri.

În urma impactului puternic, trupul victimei a fost dezmembrat. Un picior a fost găsit la o distanță de cinci metri de corp. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili dacă au de-a face cu un caz de sinucidere sau dacă a fost vorba de un accident tragic.

Martorii spun că trenul circula cu o viteză de circa 80 km pe oră. Din această cauză, garnitura plină de călători nu a putut fi oprită decât după ce a mai parcurs 2 kilometri.

Sursa text și foto: Ziarul de Iași




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
204

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
443

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
129

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...