Sfârșit de săptămână cu ghinion pentru unii șoferi

Numărul șoferilor care se urcă băuți la volan, în creștere la Botoșani.

Sfârșit de săptămână cu ghinion pentru unii șoferi

   Foto: Newsweek

La data de 27 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani, din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme, ca urmare a comiterii unei infracțiuni la regimul rutier.

La data de 29 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au oprit pentru control, pe un drum comunal, din comuna Văculești, un autoturism, condus de un tânăr, de 26 de ani, din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 29 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au oprit pentru control, pe drumul public, din comuna Dimăcheni, un autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani, din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și acesta a fost condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.          

În toate cele trei cazuri, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bunul găsit intact de pompierii botoșăneni după un incendiu devastator: „Nu există cuvinte pentru a descrie emoția simțită” (Foto)

astăzi, 20:39

Într-o încăpere complet distrusă de flăcări, printre rămășițele arse, o icoană a rămas neatinsă. În ciuda intensității focului care a mistuit totul în jur, aceasta...

Cel mai rece episod al toamnei în acest weekend. Temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub zero grade!

astăzi, 19:04

Frigul ne-a cam luat prin surprindere. Pentru a doua noapte la rând, temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub 0 grade Celsius. Am fost luaţi prin surprindere pentru ...

Universitatea Craiova - FC Botoșani, mâine de la ora 16:00

astăzi, 18:36

Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu FC Botoșani începând cu ora 16:00, în etapa cu numărul 13 din Superliga României. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CSU ...