Serviciul de Pasapoarte Botosani va fi, cu adevarat, in slujba cetateanului!

Serviciul de Pasapoarte Botosani va fi, cu adevarat, in slujba cetateanului!

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

De la inceputul acestei saptamani s-a prelungit programul cu publicul la Serviciul de Pasapoarte. Masura a fost luata de reprezentantii Prefecturii pentru a evita aglomeratia din institutie.

Potrivit prefectului Cristian Roman, au fost luate o serie de masuri pentru o mai buna functionare a activitatii de la Serviciul de Pasapoarte, in sensul ca, acum, la preluarea de imagini sunt patru lucratori la cele doua statii.

De asemenea, in interiorul serviciului se intra si se iese pe doua cai, pentru a asigura o afluenta cat mai mare a cetatenilor.

Pe langa aceste masuri, reprezentantii Institutiei Prefectului s-au gandit si in a-i ajuta pe cetateni, in sensul ca doi dintre angajati preiau cetatenii, le explica si le aranjeaza documentele pentru depunerea acestora in vederea obtinerii pasapoartelor.

Ultima masura luata il vizeaza direct pe seful de serviciu, care va trebui sa tina audiente pe loc pentru rezolvarea problemelor cetatenilor, in fiecare zi, intre orele 9.00- 16.00 .

"Colegul meu subprefect va efectua din ora in ora vizite acolo pentru a ma informa in mod operativ si a verifica. Aceste masuri sunt aplicate pana scad solicitarile cetatenilor pana la un nivel acceptabil, adica undeva la 350 solicitari pe saptamana, avand in vedere ca am avut peste 700 de solicitari de eliberare a pasapoartelor in ultima saptamana", a precizat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gest admirabil al unui pompier botoșănean: Și-a ”dăruit” ziua de naștere copiilor sinistraților din Galați! (Foto)

astăzi, 11:52

Copiii văd și simt lucrurile altfel, iar aceste zile, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le vor rămâne în minte pentru totdeauna. Sunt putern...

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...

Razie de amploare în zonele ”fierbinți” din Botoșani! Două persoane băgate după gratii, amenzi de peste 20.000 de lei! (Foto)

astăzi, 10:57

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Inspectoratului General pentru Imigrări, a Inspectoratului Județean de Jandarmi  ...