Serbare Câmpenească dedicată Zilei Internationale a Copilului, la DGASPC Botosani! FOTO

Serbare Câmpenească dedicată Zilei Internationale a Copilului, la DGASPC Botosani! FOTO
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani a organizat joi, 30 mai 2013, o Serbare Câmpenească dedicată Zilei Internationale a Copilului - IN LUMEA COPILARIEI, care s-a desfasurat in Tabara "Codrii de Arama", din Agafton, judetul Botosani.

Copiii au participat la activitati sportive, de creaţie, iar personajele din basme i-au însoțit pe participanţi pe parcursul unei zile de neuitat. Alături de copii au fost și invitați de seamă, printre care prefectul Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, vicepreședintele Consiliului Județean, Paul Pavăl.

Cei mai populari, talentați și apreciați artiști au fost premiați, organizându-se chiar și o tombolă, cu premii constând în dulciuri. Caruselul și vata din zahăr, pe băț, au fost din partea casei.

La final, toți cei prezenți, angajați, asistenți maternali și copii, au avut parte de un grătar. Nici emoțiile nu au lipsit: unii dintre frații institutionalizați in centre diferite (în functie de varsta fiecăruia) s-au văzut pentru prima data!

"Prin această activitate ne-am propus sa construim impreuna o zi dintr-o copilarie magică, să petrecem clipe speciale alături de copiii nostri aflaţi in instituţiile rezidenţiale și in sistemul de asistență maternală din județul Botoşani", au transmis reprezentantii DGASPC Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
45

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
154

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
109

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...