Serban Ionescu ar putea fi transferat intr-o clinica din Viena - starea sa, tot mai rea

Serban Ionescu ar putea fi transferat intr-o clinica din Viena - starea sa, tot mai rea
Starea actorului Serban Ionescu se inrautateste, medicii simtindu-se neputinciosi in fata bolii pe care acesta a contactat-o printr-o muscatura de capusa, Borrelia.

Boala sa este deja avansata, iar tratamentul nu isi face efectul, asa ca acesta ar putea fi transferat la un spital din Viena, informeaza Adevarul. Spre deosebire de Romania, unde aceste cazuri sunt rare, in Austria acesta va beneficia de ingrijire speciala, profesionista.

Prietenii si apropiatii actorului au inceput o campanie de strangere de fonduri, inclusiv online, pe Facebook, pentru ca actorul sa poata fi tratat de boala ce ii distruge sistemul muscular si cel neurologic. De mentionat e faptul ca actorul nu a fost de acord cu aceasta initiativa.

Pentru Serban Ionescu a fost creat un cont in care toti cei care doresc pot dona bani, pentru ca ingrijirea de care are acesta nevoie este indelungata. In data de 26 mai se va pune in scena piesa "Dineu cu prosti", in care si Serban Ionescu a jucat, atunci avand loc evenimentul de strangere de fonduri propriu-zis, in urma caruia se spera ca actorul va putea pleca in Austria.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Am pierdut, dar aproape ne-am salvat. FC Botoșani merge la baraj pentru prima oară în istorie

Duminică, 12 Mai 2024
765

FC Botoșani a început ziua de duminică, în care s-au jucat cinci meciuri simultan, pe loc direct salvabil. Otelul ne-a "împachetat" repede însă. Gaitan, în m...

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

Duminică, 12 Mai 2024
134

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

Duminică, 12 Mai 2024
191

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...