Serban Huidu, urmarit penal pentru ucidere din culpa

Serban Huidu, urmarit penal pentru ucidere din culpa
Procurorii din Brasov au decis inceperea urmaririi penale impotriva lui Serban Huidu, in urma accidentului de duminica, in care si-au pierdut viata trei persoane.

Vedeta TV este acuzata de ucidere din culpa si risca pana la opt ani de inchisoare, informeaza Realitatea Tv.

In dosar au fost formulate concluziile medico-legale privitoare la decesul celor trei victime, stabilindu-se ca moartea a fost violenta, fiind cauzata de hemoragii interne si externe, consecutive, in principal, din cauza rupturilor de organe interne.

Realizatorul de televiziune Serban Huidu avea alcoolemie zero conform testului facut de politisti imediat dupa producerea accidentului rutier din localitatea brasoveana Timisul de Sus.

Procurorii anunta ca vor continua cercetarile in acest caz.

Potrivit unui comunicat al Biroul de presa al Ministerului Public, din probatoriul administrat pana in acest moment al urmaririi penale rezulta ca, la data de 16 octombrie 2011, in timp ce se deplasa pe DN 1, in dreptul kilometrului 149 din directia Predeal spre Brasov, aflat la volanul unui autoturism, invinuitul, in urma neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil ud), a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus. In urma impactului a rezultat decesul ocupantilor autoturismului Logan.

Realizatorul TV, impreuna cu sotia sa, au fost externati, luni seara, din Spitalul Universitar din Bucuresti, unde au fost supusi unor investigatii medicale.

Bona copiilor familiei Huidu, aflata si ea in masina, urmeaza sa fie operata.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
30

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
52

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
28

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...