Senzationale iluzii optice pictate pe asfalt (Foto si Video)

Senzationale iluzii optice pictate pe asfalt (Foto si Video)
Utilizand tehnici specifice pentru a crea anamorfoze 3D (imagini intentionat deformate care par normale privite dintr-un anumit punct), patru artisti aduc buna dispozitie in randul trecatorilor si uimesc lumea artistica prin ingeniozitatea si talentul de care dau dovada din plin.


Edgar Muller (Germania)

Artistul german Edgar Muller este unul dintre cei mai apreciati in domeniu. Creatiile sale transforma locuri comune in scene fantastice: rechini care tasnesc din pavaj, hauri care se casca in mijlocul soselei, cascade care stau sa inghita pe oricine cuteaza sa paseasca deasupra lor.


Kurt Wenner (SUA)

Arhitect, dar si artist pasionat de crearea iluziilor 3D, americanul Kurt Wenner aduce un plus de savoare artei urbane prin picturile sale care contopesc tehnicile murale baroce cu cele suprarealiste folosite de celebrul Salvador Dali.


Manfred Stader (Germania)

Manfred Stader a studiat aceasta arta neobisnuita la faimoasa Scoala de Arta Stadel din Frankfurt, la inceputul anilor 80, si in scurta vreme a devenit unul dintre maestrii picturii stradale. Cele mai cunoscute lucrari ale sale au fost premiate la competitii internationale de anvergura si au fost utilizate in campanii publicitare.


Julian Beever (Marea Britanie)

Unul dintre cei mai faimosi pictori ai strazii, britanicul Julian Beever si-a inceput activitatea la mijlocul anilor 90. Creatiile sale inzestreaza locuri din intreaga lume, din Europa pana in SUA, Australia, Mexic, Brazilia si Argentina.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
139

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
274

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
65

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...