Sentinţă contestată în cazul delapidării de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani!

Sentinţă contestată în cazul delapidării de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani!
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Suceava, au atacat cu apel sentinţa Tribunalului Botoşani din dosarul delapidării de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Procurorii consideră că pedepsele aplicate celor 10 inculpaţi sunt prea mici comparativ cu faptele comise, cu atât mai mult cu cât mare parte din prejudiciu nu a fost recuperat.
 
Apelul urmează a se judeca la Curtea de Apel Suceava.

Vă reamintim că doi foşti angajaţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani şi mai mulţi administratori de firme au fost condamnaţi, miercuri, de judecătorii Tribunalului Botoşani după ce au fost judecaţi pentru infracţiuni de corupţie. Aceştia au fost acuzaţi de anchetatori că au delapidat aproape 800.000 de lei din vistieria Ministerului Public.

Cele mai mari pedeapse le-au primit Dorina Avătavului, fostul manager economic al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, şi fostul referent contabil Lucian Şovan, cei doi fiind condamnaţi la câte doi ani şi şase luni închisoare cu suspendare sub supraveghere, fiecare.

Cei opt administrator de firme inculpaţi în acest dosar au primit între 4 şi 5 luni de închisoare cu suspendare.

Citeşte şi Angajaţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani şi mai mulţi afacerişti, condamnaţi pentru delapidare!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
310

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
332

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
202

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...