Senatorul Viorel Grigoraş a câştigat mai puţini bani decât soţia

Senatorul Viorel Grigoraş a câştigat mai puţini bani decât soţia
Mai mulţi senatori au venituri din salarii sau din activităţi independente mai mici decât cele ale soţiilor lor, care contribuie de cele mai multe ori substanţial la bugetul familiei, potrivit declaraţiilor de avere ale parlamentarilor publicate pe site-ul acestei Camere, scrie Mediafax.

Printre aceştia se numără şi parlamentarul botoşănean Viorel Grigoraş.

 Senatorul  a câştigat mai puţin decât soţia sa, Gabriela Grigoraş, deşi şi-a completat veniturile din indemnizaţia de senator de 2.153 lei cu suma de 84.000 de lei, dividende de la SC RVG SPEED SRL din Botoşani.

Soţia sa figurează cu venituri din activităţi independente de aproape 90.000 lei, pe care le-a obţinut ca medic primar la Cabinetul medical asociat Duomed din Localitatea Cristeşti (Botoşani).

Cei doi au în proprietate trei apartamente, două dobândite prin vânzare-cumpărare, unul în Constanţa şi unul în Iaşi, şi unul în Botoşani, care i-a fost donat fiului său, Radu Grigoraş.

Familia Grigoraş mai are trei maşini, două ale soţiei - Hyundai Santa Fe (2007) şi Lada Niva (1989) - şi una a fiului, Radu Grigoraş, o Dacia Logan, fabricată în 2009, care i-a fost donată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
16

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
85

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
206

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...