Senatorul Doina Federovici: Imi pun experienta in slujba comunitatilor locale

Senatorul Doina Federovici: Imi pun experienta in slujba comunitatilor locale
Avand in vedere faptul ca zilele de plen ale Senatului au fost amanate in aceasta saptamana pentru zilele de miercuri, joi si vineri, datorita vizitei prim-ministrului Chinei si a reuniunii premierilor din Europa Centrala si de Est, senatorul Doina Federovici a efectuat o noua serie de deplasari in teritoriu pentru intalniri si consultari cu cetatenii si reprezentantii autoritatilor publice locale de pe raza colegiului Dorohoi-Flamanzi. Astazi, senatorul PSD a fost prezent in comunele Corlateni, Broscauti si George Enescu.

Pe langa obisnuitele audiente si preluarea problemelor comunitatilor locale, parlamentarul Doina Federovici a participat la sedinta consiliului local George Enescu. Alaturi de primarul Toma Gradinaru Angela, de viceprimarul Bararu Gica si cei 13 consilieri locali, au fost dezbatute in cadrul sedintei o serie de probleme specifice acestei perioade, de la rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2013 la aprobarea planului de masuri specifice sezonului rece 2013-2014.

“Am acceptat cu drag sa particip la sedinta consiliului local pentru ca am un respect deosebit fata de realizarile deosebite ale primarului acestei comune si pentru ca experienta mea dobandita de-a lungul anilor, precum si in cadrul Senatului, al carui regulament il cunosc foarte bine, din practica, nu din auzite, experienta recunoscuta si apreciata si de colegii din alianta, imi permite sa dau niste sfaturi pertinente si fundamentate corect juridic si economic si chiar am ramas placut surprinsa ca observatiile mele au avut un ecou pozitiv in randul participantilor la aceasta sedinta. Oricum, majoritatea observatiilor au fost facute in calitate de fost vicepresedinte al Consiliului Judetean si fost consilier judetean-timp de 8 ani, pentru ca problemele ridicate si nesolutionate tin de aceasta institutie", a declarat senatorul Doina Federovici.



Prezenta doamnei senator este deosebita, ma onoreaza si este o bucurie pentru mine deoarece discutiile pe care le avem si cele care le mai ridicam noi primarii sunt intotdeauna in atentia doamnei senator. Nu numai ca sunt in atentia ei, dar stiu ca intotdeauna cauta sa rezolve parte din ele pentru ca este deosebit de meticuloasa si deosebit de exigenta prin tot ceea ce face. O apreciez si ori de cate ori va veni la noi ii voi supune atentiei tot ceea ce cred eu ca nu se poate rezolva la nivel local pentru ca stiu, ca daca nu se rezolva imediat ea isi va da silinta si intr-o luna, doua le va rezolva, a declarat Angela Toma Gradinaru, primarul comunei George Enescu.

Comunicat de presă

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
12

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
44

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
52

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...