Senatorul Campanu bloguieste: "Victor Ponta, macaitorul sef, a venit la Botosani"

Senatorul Campanu bloguieste: "Victor Ponta, macaitorul sef, a venit la Botosani"

LIVIU CAMPANU

Senatorul UNPR-ist Liviu Campanu acuza, intr-o postare pe blogul sau, actiunea social-democratilor de la Dorohoi, care au venit sambata in sprijinul sinistratilor, catalogand-o drept "PSD-izare a dezastrului".  

"Cei afectati au beneficiat de declaratii politice care mai de care mai pompoase cu privire la sprijinul pe care unele partide politice il vor acorda. Campionul acestui tip de comportament s-a dovedit a fi PSD-ul care s-a gandit ca singurul mod de a ajuta eficient este doar in fata camerilor de luat vederi", spune senatorul de Botosani.

Liviu Campanu le aminteste social-democratilor ca au fost la guvernare, inclusiv alaturi de PNL, si ca la Dorohoi, in ultimii 20 de ani, au fost doar primari PSD.

"Baietii astia au uitat ca au guvernat tara zece ani singuri si doi ani impreuna cu PNL-ul din ultimii douazeci. Au uitat ca au contribuit substantial la starea de saracie a acestui popor (prin acel emblematic "nu ne vindem tara"), au uitat ca la Dorohoi ca si in alte parti din acest judet in ultimii douazeci de ani am avut doar primari PSD si consilii locale majoritare PSD. Isi aduc aminte de romani doar din patru in patru ani sau la asemenea dezastre si nu uita niciodata sa-si fluture omenia in presa scrisa si la televizor".

Fostul liberal ataca dur conducerea PSD, spunand despre Victor Ponta ca, desi este presedintele partidului, ii poarta gentile lui Adrian Nastase care ar fi, de altfel, si adevaratul conducator al PSD.

"In ciuda faptului ca ar trebui sa fie interesati de soarta alegatorilor zi de zi, o fac doar sporadic si doar atunci cand pot trage foloase de imagine, comportandu-se precum gainile ouatoare dupa ce si-au facut treaba, adica cotcodacind, pana le baga stapanul in seama. Si stapanul le-a bagat in seama! Victor Ponta – macaitorul sef a venit la Botosani. Ce-a facut la Botosani?…joc de glezne…promisiuni financiare…spectacol de imagine. Oricum nu ne asteptam la mai mult din partea unuia care in afara de a avea marea calitate de a fi purtatorul principal al gentii lui Nastase si cel care face public ceea ce seful lui de partid nu poate spune (tot despre Ponta vorbesc, pentru ca el, desi presedinte, este numarul doi in partid, numarul unu fiind tot vajnicul Nastase) nu a prea facut mare lucru pentru semenii sai pe lumea asta", scrie Liviu Campanu.

Senatorul, care s-a aflat sambata la Dorohoi, spune ca grupuri de tineri ieseni, care nu aveau legatura cu PSD, ar fi fost prezentati drept sustinatori social-democrati.

"Am fost nevoit sa exprim toate acestea deoarece in saptamana care tocmai a trecut am fost martorii a ceea ce am putea numi "bucuria vine doar de la PSD". O echipa de tineri din Iasi care nu au nimic de a face cu PSD-ul si care au venit la Dorohoi doar sa ajute din suflet si cu omenie erau prezentati ca fiind reprezentantii PSD-ului. In asemenea conditii ne asteptam sa apara cat de curand si urmatoarele organizatii: Crucea Rosie – PSD (desi ea exista), Medicine sans frontieres – PSD, UNESCO – PSD, OSCE – PSD, si altele. Setea de imagine si frica de inca doi ani de opozitie fac din PSD o organizatie in stare de orice. Nu pot avea romanii atatea dezastre la cat le-ar putea ajuta PSD-ul cu banii furati in ultimii douazeci de ani. Va dau insa o veste proasta domnilor de la PSD: romanii s-au trezit, nu mai pot fi pacaliti si nu mai pot fi cumparati", isi incheie Liviu Campanu discursul pe blog.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
67

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
34

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
71

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...