Senator PNL: 32 de parlamentari PDL sunt in discutii cu PNL si PSD pentru a sustine motiunea de cenzura din septembrie

Mai multi parlamentari democrat liberali se afla in negociere cu partidele din opozitie pentru o eventuala aderare, sustine senatorul PNL Emilian Francu.

"Dupa stiinta mea, 32 de parlamentari PDL sunt in discutii avansate cu PNL si PSD pentru a sustine motiunea in septembrie si implicit pentru a intra in randurile celor doua partide mari de opozitie. Cu PNL sunt in discutie opt senatori si patru deputati, restul sunt in discutii cu PSD. Nu e vorba de parlamentari din garda veche a PDL, ci din cei mai tineri, dezamagiti de liberalismul PDL. Sunt mai multi decat ne asteptam. Noi aveam nevoie de maxim 20 pentru a sustine motiunea de cenzura", a explicat Francu, citat de Agerpres.

Tot el adauga faptul ca niciunul din cei trei parlamentari valceni ai PDL nu se regaseste pe lista celor cu care se negociaza.

Referindu-se la initiativa lui Dan Voiculescu cu privire la cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, Francu a raspuns ca este "prea devreme, iar PNL nu o va sustine".

Presedintele PSD, Victor Ponta, declara la inceputul saptamanii ca actiunea principala a social-democratilor este strangerea de semnaturi pentru motiunea de cenzura care va fi depusa in septembrie, pentru a putea da jos Guvernul Boc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
14

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
31

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
54

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...