Senator PDL: Pedofilii criminali sa fie omorati!

Senator PDL: Pedofilii criminali sa fie omorati!
Senatorul PDL Iulian Urban vrea ca in Romania sa fie reintrodusa pedeapsa cu moartea pentru persoanele care ii omoara pe minorii pe care i-au si abuzat sexual.

"Pedeapsa cu moartea ar trebui reintrodusa in cazuri extreme, cum ar fi abuzul sexual al unui minor, sub zece ani, care este apoi ucis. Dezbaterea aceasta trebuie extinsa la nivelul Uniunii Europene. In statele din SUA, unde se aplica, pedeapsa cu moartea este un factor stabilizator. In Romania, 99% dintre romani isi doresc reintroducerea pedepsei cu moartea pentru ca ei vad ca asemenea indivizi nu au ce cauta in comunitate, nici macar in spatele gratiilor", a declarat miercuri senatorul PDL la B1 Tv.

Iulian Urban spune ca nu i se pare normal ca parintii victimelor sa plateasca pentru asa-zisa cazare a infractorilor.

"Ideea ca nu putem noi societatea sa pedepsim fizic este o nebunie. De ce trebuie ca tot eu cetateanul si indirect parintii victimelor ucise de pedofil sa plateasca din impozitele lor cazarea pe viata a acelui individ in inchisoare. Eu nu cred in izbavirea in spatele gratiilor", a mai spus acesta.

Iulian Urban a criticat si justitia europeana, despre care spune ca este pe un drum gresit, dand drept exemplu Norvegia, unde Anders Breivik a fost declarat nebun.

"In Norvegia, justitia europeana a clacat, in cazul lui Anders Breivik. Este cel mai prost exemplu care se putea da. Omul acesta in zece ani de tratament ar putea fi pus in libertate. Trebuia sa ii dea o condamnare extrema, conforma legilor care sunt in vigoare. Orice dezaxat poate scapa in momentul de fata in acest mod", a mai declarat Urban.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
20

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
22

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
28

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...