Semnal de alarmă tras de un consilier local: “O să se producă o nenorocire!”

Un consilier local a tras un semnal de alarmă şi a atras atenţia colegilor săi că în apropierea Clubului Sportiv se poate întrâmpla oricând o nenorocire, întrucât există o haită de câini agresivi, îngrijiţi de cei de la Club.

Consilierul Eugen Ţurcanu a cerut Executivului Primăriei să ia măsuri de urgenţă, pentru că respectivii câinii reprezintă un adevărat pericol public pentru cei care trec prin zonă.

“Acum două-trei luni v-am semnalat că la Clubul Sportiv, doamna director, care este colegă cu dvs. în PSD, are o haită de câini pe care îi ţine închişi într-un saivan şi din când în când ori scapă, ori le dă drumul. Sunt nişte dulăi bine crescuţi şi bine hrăniţi, atacă copiii pur şi simplu, sar la copii. Vă este chiar atât de greu să puneţi piciorul în prag? Când au fost hingherii să îi ia nu i-au lăsat, a sunat careva şi au plecat. O să se producă o nenorocire acolo. E un club sportiv acolo, nu e stână. Încerc să trag un semnal de alarmă, nu e nimic politic aici", a menţionat Eugen Ţurcanu.

 

Spune-ne opinia ta