Semințe cu salmonella, retrase din comerț

Semințe cu salmonella, retrase din comerț

Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) anunță retragerea de la comercializare din supermarket-urile Lidl a produsului „Belbake semințe susan 200 g”.

Potrivit unei informări publicate pe site-ul ANSVSA, în urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella, care poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale, cum ar fi salmoneloza.

„Clienții care au cumpărat acest produs, cu termenul de valabilitate 18.03.2023, sunt rugați să țină cont de retragere și să nu îl consume. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare”, se arată în informarea publicată pe site-ul ANSVSA.

Cei care au cumpărat produsul îl pot returna în orice magazin Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Vernisaj al expoziției cultural-artistice „Alice Sfințesco - Cântecul Culorilor”, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani (fotogalerie)

Duminică, 26 Iunie 2022
121

Sâmbătă, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani a avut loc vernisajul expoziției cultural – artistice „Alice Sfințesco – Cântecul Culorilor...

Municipiul Dorohoi și încă șase localități rămân fără apă preț de câteva ore

Duminică, 26 Iunie 2022
491

Locuitorii municipiului Dorohoi rămân fără apă, astăzi, până la ora 20:00, din cauza debitului redus ce alimentează rezervoarele de la Dealul Mare. Alimentarea rezervoarele de la De...

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi încercat să violeze o femeie de 80 de ani

Duminică, 26 Iunie 2022
401

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Vor...