Seful SRI a fost audiat in Parlament

Florian Coldea a iesit de la audieri, in scandalul legat de Elena Udrea. "Vreau sa va anunt ca nu s-au finalizat in totalitate audierile de astazi. Am parcurs in total, patru puncte importante. Audierile in comisia SRI vor continua. "Am pus la dispozitie toate informatiile. Resping total acuzatiile, considerandu-le denigratoare si fara baza", a declarat Florian Coldea.
Directorul interimar al SRI, generalul Florian Coldea, a fost audiat, luni, timp de cinci ore in comisia de control parlamentar, dupa care a parasit sedinta pentru a se putea dezbate in lipsa lui raportul rezultat din ancheta interna facuta in SRI dupa dezvaluirile Elenei Udrea.
Inainte de a pleca de la Parlament, Florian Coldea a sustinut o scurta declaratie de presa in care a respins categoric toate acuzatiile ce i s-au adus in spatiul public.
Florian Coldea a iesit de la audieri insotit de presedintele comisiei comune de control al SRI, Georgian Pop (PSD), care a prezentat celelalte subiecte discutate, referitoare la starea de securitate in 2015, principalele riscuri si amenintari pe care SRI e pregatit sa le contracareze, implicatiile la nivelul functionarii SRI a demisiei lui George Maior, precum si posibilele implicatii asupra serviciului pe care le au acuzatiile care s-au adus in ultima vreme conducerii SRI.
Georgian Pop a subliniat inca o data ca la comisie nu s-a primit "nicio plangere, nici macar un telefon" prin care sa se solicite efectuarea unor cercetari sau sa se prezinte anumite dovezi in favoarea acuzatiilor aparute in spatiul public.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

astăzi, 19:19

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...

Șeful IȘJ Botoșani, mesaj către directori în condițiile meteo anunțate. „Am făcut un apel...”

astăzi, 18:30

Ligia Deca, ministrul Educației, a anunțat deja că școlile din zonele afectate de fenomenele meteorologice vor fi închise. În acest sens, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar ge...

Pompierii botoșăneni verifică modul în care autoritățile pun în aplicare măsurile preventive și de intervenție în caz de inundații! (foto)

astăzi, 17:49

Pompierii botoșăneni verifică, în teren, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administrativ-teritoriale din jude...