Seful Postului de Politie Curtesti amendat de Tribunal in dosarul mitei de la Colegiul “Octav Onicescu”

Seful Postului de Politie Curtesti amendat de Tribunal in dosarul mitei de la Colegiul “Octav Onicescu”
Seful Postului de Politie Curtesti, agentul sef principal Neculai Gavril, a fost sanctionat cu amenda judiciara de catre magistratii Tribunalului Botosani intrucat nu a adus la audieri unul dintre martorii citati in dosarul mitei de la Colegiul Economic “Octav Onicescu".

“Întrucât mandatul de aducere a martorului Vlădeanu Alexandru nu a fost pus în executare, instanţa îi va aplica o amendă judiciară şefului Postului de poliţie Curteşti, judeţul Botoşani", se arata pe site-ul Tribunalului Botosani.

O astfel de amenda a fost aplicata pentru acelasi motiv si sefului de post din Manoleasa, la unul dintre termenele de judecata, insa in cazul acestuia instanta a dispus ridicarea amenzii judiciare, in urma unei solicitari a politistului, motivele invocate pentru lipsa fiind intemeiate.

Preşedintele comisiei de examen de bacalaureat, desfăşurat la Colegiul Economic "Octav Onicescu" Botoşani în sesiunea din vara anului 2010, Leonache Drăgoi şi vicepreşedintele comisiei de părinţi, Mihaela Ciurariu, au fost trimşi în judecată, în octombrie 2011, pentru luare şi dare de mită.

S-a reţinut că au fost colectate sume de bani de la elevii candidaţi la examenul de bacalaureat, o parte dintre aceştia fiind oferiţi preşedintelui comisiei de examen căruia i-au fost plătite mesele principale la restaurant timp de 6 zile, în scopul promovării cu note mari a examenului de bacalaureat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
52

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
52

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...