Șeful Poliției Locale, despre demisie: "O voi face cu mare plăcere dacă..."

Șeful Poliției Locale, despre demisie: "O voi face cu mare plăcere dacă..."
Șeful Poliției Locale Botoșani, Ioan Onuțu, susține că în ultimii ani activitatea instituției pe care o conduce a fost apreciată pozitiv de comisia de ordine publică în fața căreia a dat raportul.

Onuțu spune că încă nu a luat o decizie în ceea ce privește demisia sa de la conducerea Poliției Locale, după ce primarul Ovidiu Portariuc i-a cerut acest lucru, dar spune că va face acest gest dacă este spre binele cetățenilor din municipiu.

“La nivelul Primăriei și al Consiliului Local există o comisie de ordine publică în fața căreia de fiecare dată Poliția Locală a prezentat activitatea desfășurată. Au fost făcute afirmații pozitive, au existat și anumite cazuri în care probabil erau necesare anumite situații de îndreptare, dar dacă comisia de ordine publică consideră că managementul acestei instituții trebuie acum, după patru ani de zile, schimbat, și este în interesul cetățeanului și al municipiului Botoșani o voi face cu cea mai mare plăcere. Probabil domnul primar va găsi o altă formulă pentru rezolvarea și soluționarea situației", ne-a declarat Ioan Onuțu.

Onuțu este director executiv al Poliției Locale Botoșani din anul 2009, după ce în perioada 2006-2009 a fost director adjunct al acestei instituții.

 

Spune-ne opinia ta