Seful Directiei Muncii a fost victima unei farse

Seful Directiei Muncii a fost victima unei farse

RADU DRAGUS
Monitorul de Botosani

Radu Drăguş nu a apucat să se bucure ieri de prima zi în fruntea Direcţiei Muncii şi Incluziunii Sociale (DMIS), pentru că maşina cu care a venit la muncă i-a dispărut din faţa instituţiei. Iniţial a crezut că Logan-ul a fost ridicat de firma Hi Speed Recovery (HSR), pentru că era parcată parţial pe spaţiul verde.

"I-am sunat pe cei de la HSR, am crezut că au luat-o ei. Dar mi-au spus că nu au ridicat nicio maşină de la Direcţia Muncii. Maşina cu care am venit la muncă era împrumutată de la un prieten", a declarat Radu Drăguş.

O a doua variantă luată în calcul de noul şef al DMIS a fost cea a furtului.

"Cred că hoţii au văzut număr de Bucureşti şi s-au gândit că vor fi mai greu de găsit", spunea ieri la amiază fostul deputat.

Îngrijorat, oficialul şi-a sunat prietenul de la care împrumutase Dacia pentru a-i spune că va reclama incidentul la Poliţie. În cele din urmă prietenul i-a explicat că a fost victima unei farse.

"Am aflat că proprietarul de drept al maşinii a trecut pe acolo şi s-a gândit să-i facă o glumiţă prietenului care mi-a împrumutat-o. Când eu l-am sunat şi i-am spus că până la urmă mă duc la Poliţie, a recunoscut. Am scăpat de o cumpănă", a răsuflat uşurat Radu Drăguş.

De obicei, directorul DMIS circulă cu un jeep marca Hyundai, despre care directorul DMIS spune că e tot împrumutat de la un prieten.

Sursa: Monitorul de Botosani

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
14

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
66

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
327

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...