Şeful Consiliului Judeţean vrea curăţenie în instituţiile subordonate. “Am cerut să se lucreze la viteza următoare”

Şeful Consiliului Judeţean vrea curăţenie în instituţiile subordonate. “Am cerut să se lucreze la viteza următoare”
Directorii instituţiilor subordonate Consiliului Judeţean au fost convocaţi, luni, în şedinţă de către preşedintele Gheorghe Sorescu.

Acesta le-a cerut ca în perioada următoare instituţiile pe care le conduc să fie puse la punct, dat fiind că începe şi Luna curăţeniei şi de asemenea le-a cerut să îşi pună la punct toate documentele, pentru că de săptămâna viitoare începe controlul Curţii de Conturi.

“Am avut o discuţie cu toţi directorii unităţilor subordonate. Intrăm în perioada de primăvară, le-am cerut acea curăţenie de primăvară, peste trei săptămâni vine Paştele şi unităţile noastre trebuie să arate ca pregătite de primăvară. De luni intrăm în controlul Curţii de Conturi pentru auditul activităţii din anul 2014. Din discuţia cu Curtea de Conturi, unităţile subordonate sunt verificate la un anumit număr de ani. Din cele 26 de unităţi subordonate e posibil ca jumătate să fie verificate de Curtea de Conturi pentru activitatea desfăşurată în ultimii doi-trei ani de zile. Să îşi pregătească toată documentaţia le-am cerut. Am mai discutat  şi probleme care ţin de partea investiţională. Dacă până acum s-a lucrat într-o viteză, le-am cerut să trecem în viteza următoare. Dacă s-a lucrat la viteza a treia să treacă în a patra", a menţionat Gheorghe Sorescu, preşedintele Consiliului Judeţean.

 

Spune-ne opinia ta