Şeful CJ, Florin Ţurcanu, acuzat că a lovit cu palma un bărbat! VIDEO

  O înregistrare video, în care preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, loveşte cu palma o persoană, a fost difuzată joi, exclusiv, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

 Şeful Consiliului Judeţean se află pe scaun, la birou, iar bărbatul pe care îl loveşte cu palma se află în spatele său. Imaginile sunt de pe o cameră de supraveghere şi, aşa cum se vede în clip, sunt datate din 4 martie 2013.

Şeful CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, a fost sunat pentru a exprima un punct de vedere în legătură cu această înregistare, însă nu a răspuns la telefon, potrivit jurnaliştilor de la Antena 3.

“Florin Ţurcanu îi dă o palmă aşa cum Băsescu i-a dat o palmă copilului, dosul palmei unui individ care stă în spatele biroului pe care îl ocupă. Am primit aceste imagini de la o sursă de încredere dar am vrut să am şi punctul de vedere al lui Ţurcanu. Este preşedintele Consiliului Judeţean, ăştia sunt şmecheri. Nu ar fi bine să dai nişte explicaţii dacă dai o palmă unuia? Respectivul pare un subaltern sau cineva care depinde de el. Nu pot să admit că în ţara în care eu trăiesc, ţara mea şi a dvs. se întâmplă aşa ceva. Domnul Ţurcanu asumă-ţi dacă ai făcut treaba asta. Cine eşti tu să loveşti pe altcineva?", a spus Mihai Gâdea în timpul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3.

Vezi AICI Video!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 18:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...