Şeful CJ, despre piaţa de la Mall: "Nu prea se leagă pătrunjelul cu Mall-ul"

Şeful CJ, despre piaţa de la Mall: "Nu prea se leagă pătrunjelul cu Mall-ul"
Conducerea Consiliului Judeţean a luat o decizie în ceea ce priveşte piaţa agroalimentară de la subsolul Uvertura Mall.

Numărul comercianţilor din piaţă s-a redus în ultimele luni, fiind luată în calcul închiderea pieţei şi conservarea ei, dar s-a decis prelungirea contractului de închiriere cu Mall-ul, pentru spaţiul în care aceasta funcţionează.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, le-a cerut însă celor de la Parcuri Industriale, societate care administrează această piaţă, să regândească activitatea în aşa fel încât să fie atractivă şi pentru comercianţi, dar şi pentru consumatori.

“S-a semnat contractul pe încă şase luni, cu aceeaşi chirie, de 2.000 de euro pe lună. Piaţa rămâne deschisă şi cei de acolo au o provocare foarte mare să găsim posibilităţi de revigorare a ceea ce înseamnă piaţa agroalimentară. Cred că e şi o chestiune de promovare, poate şi un alt concept de piaţă. Am văzut că inclusiv Primăria municipiului vrea să mai deschidă două pieţe agroalimentare într-o strategie de dezvoltare. Trebuie gândită puţin altfel piaţa de la Mall. Nu prea se leagă pătrunjelul la legătură cu mall-ul, dar un concept de piaţă modernă care să satisfacă nişte nevoi poate fi luat în calcul", a precizat Gheorghe Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta