Seful Apa Grup, gata de treaba pentru repararea subsolurilor: proprietarul cumpara materialele, societatea efectueaza lucrarea!

Seful Apa Grup, gata de treaba pentru repararea subsolurilor: proprietarul cumpara materialele, societatea efectueaza lucrarea!
Executivul Consiliului Judetean Botosani a amanat cu cateva luni proiectul de hotarire referitor la noul regulament de functionare pe care unicul operator de apa din judet, SC Apa Grup Botosani, intentiona sa il puna in practica.

Motivul invocat, conform celor precizate de vicepresedintele CJ Cristian Achitei, este mentinerea regulamentului in dezbatere publica, avand in vedere discutiile contradictorii iscate pe seama aplicarii acestuia.

Directorul SC Apa Grup Botosani, Marcel Georgescu, s-a declarat multumit de amanarea proiectului.

Vom face o campanie de informare chiar la fiecare beneficiar, daca va fi cazul, la asociatiile de proprietari. Ca lumea sa inteleaga ca prin aplicarea acestui regulament nimeni nu ar avea nimic de pierdut si noi am intra in legalitate. Lunar pierdem in jur de 200-300.000 lei, ne afecteaza foarte mult, a mentionat Marcel Georgescu.

Managerul nu are nimic contra reparatiei subsolurilor inundate de la unele blocuri, ce genereaza pierderi, stabilind chiar o strategie cot la cot cu presedintele CJ, Mihai Tibuleac.

Am stabilit o strategie de lucru in comun cu asociatia de proprietari. Noi vom ajuta cu utilaje, meseriasi care sa goleasca unde este cazul subsolurile de apa. Dupa aceea va merge un angajat de al nostru cu unul de la asociatie sa stabileasca necesarul de materiale. Proprietarii isi vor cumpara materialele, iar noi vom face lucrarile. Nu putem vorbi de pierderi, ci apa neregasita la nivel de scara de bloc, a mai adaugat Marcel Georgescu.

La nivel de municipiu, din 1.856 scari de bloc, cu subsolul inundat sunt cam vreo 30 de blocuri.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

INSP: Două persoane s-au infectat cu virusul West Nile în ultima săptămână

Vineri, 30 Septembrie 2022
57

Două persoane s-au infectat cu virusul West Nile în ultima săptămână în România, numărul total ajungând la 44, a informat, joi, Institutul Naţional de Sănătate Pu...

Autoritățile locale vor fi obligate să implementeze colectarea separată a deșeurilor textile și periculoase. Noi reguli privind gestionarea deșeurilor, adoptate la Guvern

Vineri, 30 Septembrie 2022
41

Din cauza nivelului redus al îndeplinirii de către autoritățile administrației publice locale a obligațiilor ce le revin în materia gestionării deșeurilor, România se află sp...

Cei ce vor să-și înlocuiască becurile convenționale cu becuri LED vor putea primi de la stat vouchere de 200 de lei

Vineri, 30 Septembrie 2022
120

Persoanele fizice interesate de schimbarea becurilor convenționale pe care le folosesc acum în locuințe, ce au un consum mare de energie electrică, cu unele LED, ce consumă mai puțin, vor p...