Sefii PSD de la centru, asteptati la Botosani pentru Conferinta Judeteana!

Pentru Conferinta Judeteana a PSD, de pe data de 27 iunie, care va avea loc la Teatrul Mihai Eminescu Botosani, cand va fi ales noul presedinte al Organizatiei Judetene PSD, sunt asteptati sa ajunga la Botosani atat presedintele social-democratior, Victor Ponta, cat si secretarul general Liviu Dragnea, vicepresedintele Gheorghe Nichita, persoane care au confirmat deja prezenta la Botosani, fiind posibil sa ajunga si Adrian Nastase.

Potrivit presedintelui PSD, Gheorghe Marcu, la Conferinta Judeteana vor participa 490 de delegati care au drept de vot pentru alegerea unui nou presedinte al PSD, pana in prezent nefiind inscris niciun contracandidat pentru actualul sef al PSD Botosani.

"Mai sunt in jur de 20 de organizatii teritoriale unde se mai tin conferintele teritoriale si ne pregatim pentru 27 iunie, cand va avea loc Conferinta Judeteana a PSD Botosani. Sunt asteptati 490 de delegati si toti pot candida pentru aceasta functie de presedinte, cu conditia sa-si depuna candidatura pana pe 25 iunie, la ora 16.00. Am discutat personal cu domnul Ponta si a zis ca vine la Botosani, de aceea am si decalat Conferinta cu o zi, de pe 26 iunie, pe 27 iunie, pentru a putea participa si domnul Ponta intrucat are Conferinta Judeteana si la Cluj", a spus Gheorghe Marcu, presedintele PSD Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...