Șefii județului, supărați pe medicii din CA de la Mavromati: "Batjocoresc oamenii din Consiliul Județean că sunt incapabili"

Șefii județului, supărați pe medicii din CA de la Mavromati: "Batjocoresc oamenii din Consiliul Județean că sunt incapabili"

 Gheorghe Sorescu  

Măsurile luate la Spitalul Județean pentru reducerea cheltuielilor îi nemulțumesc pe șefii de Consiliu Județean.

Vicepreședintele CJ, Gheorghe Sorescu, a spus că se încearcă aruncarea responsabilității pe umerii celor de la CJ, cu toate că și la spital există organe de conducere cu putere de decizie.

"Ei au venit cu niște puncte de vedere, dar cam subțirele. Cu reducerea unor sporuri, cu reducerea la pază... Ei au putere de decizie, inclusiv Consiliul de Administrație, Comitetul Director, ori toate nemulțumirile acestea se răsfrâng la un moment dat pe Consiliul Județean și pe președinte. Se încearcă un transfer politic, ceea ce nu e corect. Au putere de decizie administrativă", a spus Gheorghe Sorescu.

La rândul său, președintele Consiliului Județean a spus că există disensiuni și în cadrul Consiliului de Administrație.

"Medicii care fac parte din Consiliul de Administrație, când vin acolo batjocoresc oamenii din Consiliul Județean că sunt incapabili, că habar nu au, că ei au nevoie de bani. Ei nu înțeleg că asta e pătura și te acoperi cu ea. Nu e vina mea", a spus Florin Țurcanu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
206

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
200

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
288

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...