Sefii de institutii, luati la bani marunti: Vor fi verificati la achizitiile de anul trecut, "de la pixuri, la hartie si detergenti", spune Turcanu!

Sefii de institutii, luati la bani marunti: Vor fi verificati la achizitiile de anul trecut, "de la pixuri, la hartie si detergenti", spune Turcanu!
Președintele Consiliului Județean își va trimite corpul de control în instituțiile subordonate CJ pentru a vedea în ce mod s-au făcut achizițiile și dacă bunurile cumpărate au fost la prețul minim al pieței.

Florin Țurcanu are suspiciuni că în unele instituții s-a făcut risipă de bani publici.

"Voi trimite corpul de control să verifice toate instituțiile din subordine, ce au achiziționat anul trecut, de la pixuri, hârtie, detergenți și care este prețul minim pe piață. Le dau dispoziție să cumpere, dar prețul de achiziție să fie cel minim de pe piață, dacă ai plătit mai mult răspunzi, scoți la licitație. Trebuie ca banul public să fie cheltuit cu responsabilitate să ajungă pentru toate nevoile pe care le avem", a spus Țurcanu.

Președintele CJ a precizat ca la fel va fi impus un preț minim de achiziție și la nivelul instituției pe care o conduce.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
15

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...

Concert de pricesne la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Concești!

astăzi, 09:34
13

Duminică, 28 aprilie, în biserica Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Concești, Protopopiatul Darabani, județul Botoșani, a avut loc Concertul prepascal de pricesne și c&ac...

Militarii botoșăneni pe podium la o competiție importantă!

astăzi, 09:03
28

Militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botoșani s-au clasat pe locul I la o importantă competiție.Este vorba despre „Cea mai bună piesă de artilerie te...