Şefii Consiliului Judeţean nu abandonează ideea unui parc industrial

Şefii Consiliului Judeţean nu abandonează ideea unui parc industrial
Chiar dacă societatea Parc Industrial care ar fi trebuit să se ocupe de înfiinţarea unui parc industrial pe terenurile fostei fabrici de zahăr de la Bucecea va fi dizolvată, şefii Consiliului Judeţean susţin în continuarea realizarea unei astfel de investiţii la nivelul judeţului.

Preşedintele interimar al Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, a precizat că instituţia pe care o conduce ar putea intra într-o asociere în cadrul Zonei Metropolitane, condiţia fiind ca toţi acţionarii să fie pe picior de egalitate.

“Eu am avut o discuţie şi cu colegii de la PSD şi vreau să specific că nu am abandonat ideea unui parc industrial. Toată lumea voia parc industrial, dar din 10 miliarde 9,99 să fie puse de Consiliul Judeţean şi să mai pună un leu sau doi ceilalţi. Să gândim un parc industrial în contextul Zonei Metropolitane. Să intre şi Consiliul Judeţean în Zona Metropolitană, putem lua aceeaşi locaţie de la Bucecea că are toate condiţiile şi utilităţile, dar structura acţionariatului că fie în aşa fel încât să fie responsabilitate şi implicare din partea tuturor. Să fie o egalitate, să nu fie situaţia în care dacă cineva din acţionariat a ridicat degetul ceilalţi pot să sară şi să danseze că nu au nicio importanţă", a specificat Gheorghe Sorescu.  

 

Spune-ne opinia ta