Șefa învățământului botoșănean: "Sperăm ca la 15 septembrie toate posturile să fie ocupate"

Șefa învățământului botoșănean: "Sperăm ca la 15 septembrie toate posturile să fie ocupate"
Aproximativ 150 de posturi mai sunt vacante la ora actuală la nivelul unităților de învățământ din județ, posturi care vor putea fi ocupate la concursul organizat la nivelul județului, sau în ședințele publice de săptămâna viitoare.

Mihaela Huncă, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, speră că toate posturile vor fi ocupate când elevii se vor întoarce la școală.

“Avem în jur de 150 de posturi care nu au fost ocupate până în prezent dar ne aflăm în fața concursului pentru suplinitori calificați și necalificați și mai există două ședințe publice în data de 9 și 10 septembrie. Noi sperăm ca la data de 15 septembrie toate posturile să fie ocupate", a precizat inspectorul general al ISJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
221

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
289

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
232

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...