Sef nou la organizatia municipala a PRM

Sef nou la organizatia municipala a PRM

 Daniel Tupilus  

Daniel Tupilus este noul presedinte al organizatiei municipale a PRM Botosani, acesta fiind ales in urma cu o saptamana de membrii care au participat la Conferinta de alegeri.

Noul presedintel PRM-istilor de la municipiu este om de afaceri si printer planurile sale se numara si cel de atragere a tinerilor in PRM.

“Am incercat sa schimbam fata organizatiei municipale prin infuzia de tineret. Acum, in biroul municipal, din cele 11 functii, sase sunt ocupate de tineri, ceea ce in birourile anterioare nu a prea fost. O parte din ei ocupa chiar si functia de vicepresedinte la municipiu. Vrem sa lucram in continuare mai mult pe organizatia de tineret, sa o dezvoltam, sa o aducem macar la nivelul organizatiei municipale, a spus Daniel Tupilus, presedintele organizatiei municipale a PRM Botosani.

In cursul acestei luni au avut loc alegeri si la organizatia de femei a PRM, noul presedinte ales fiind Melania Constantin, iar alegeri au avut loc si in filialele din judet.

In perioada urmatoare PRM va organiza alegeri si la organizatia de tineret.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
105

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
342

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
492

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...