Şef în poliţie judecat pentru beţie la volan!

Şef în poliţie judecat pentru beţie la volan!
Prins băut la volan, toamna trecută, fostul şef al Secţiei de poliţie rurală Corni, comisarul şef Liviu Sîmbotin a fost trimis în judecată sub acuzaţia de conducere în stare de ebrietate.

Având în vedere că este vorba de un ofiţer superior, dosarul a fost înaintat spre soluţionare Curţii de Apel Suceava, primul termen al procesului derulându-se vinerea trecută.

Pe 16 octombrie 2012, Liviu Sîmbotin de 50 de ani a participat, alături de mai mulţi colegi, la o petrecere organizată într-un local din Vorona.

La final, comisarul şef a ales varianta de a se urca la volanul propriei maşini, cu toate că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La intrarea în Botoşani, el a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliţie şi supus verificării cu etilotestul, aparatul indicând 0,94 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Sursa: Monitorul de Botoșani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
39

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
34

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
204

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...