Sediul PD-L Botosani a fost spart noaptea trecuta! - Completare FOTO

Sediul PD-L Botosani a fost spart noaptea trecuta! - Completare FOTO
Sediul PD-L Botosani a fost spart, noaptea trecuta, persoane necunoscute sustragand mai multe calculatoare si laptopuri din interior. Cativa membri PD-L care au ajuns, in aceasta dimineata, la sediul partidului, au constatat furtul si au anuntat organele de politie.

"Este si o hotie si o lovitura politica. De la domnii de la PSD poti sa te astepti la orice, dupa ce am vazut in toate campaniile cum au lucrat, numai cu neadevaruri si cu tot felul de intoxicari. Acesta este stilul de campanie pe care il face PSD. Ne vom ocupa in mod special in turul doi de acesti domni", a declarat Cristian Achitei. 

Si Florin Ghiorghita, presedintele organizatiei municipale a PD-L, a fost prezent in aceasta dimineata la sediul partidului. "Sper sa nu fie adevarat si sa nu fie o comanda politica, cu toate ca poate fi si o hotie la comanda politica", a declarat Florin Ghiorghita. 

In acest moment, politia efectueaza cercetari la fata locului, luandu-se probe care ar putea conduce la elucidarea acestui caz.

"Azi noapte, intre orele 12.30 si 2.00, s-a fortat usa de la sediul PD-L si s-a patruns in interior, de unde s-au furat mai multe bunuri. Cred ca au fost mai multe persoane, dar deocamdata suntem in faza initiala. S-a intrat in anticamera si o camera. Dulapul unde erau cele 2 laptopuri erau incuiate cu lacat, care a disparut", a mentionat comisar -sef Marcel Burlacu, adjunctul Politiei Municipale Botosani. 

Din cele precizate de oamenii legii, au fost furate 2 laptopuri cu baza de date a PD-L, un monitor si o unitate. 

Vom reveni cu punctul de vedere al Partidului Social Democrat in legatura cu aceste acuzatii. 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
101

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
432

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
159

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...