Şedinţă ordinară de Consiliu Judeţean. Vezi proiectele

Şedinţă ordinară de Consiliu Judeţean. Vezi proiectele
Consilierii judeţeni se întrunesc, miercuri, de la ora 10.00, în şedinţă ordinară pentru a dezbate şi aproba mai multe proiecte de hotărâri.

Proiectele de pe ordinea de zi sunt:

1.Proiect de hotărâre privind trecerea unor bunuri din domeniul public al Judeţului Botoşani şi din administrarea Consiliului Judeţean Botoşani în domeniul public al Comunei Rădăuţi Prut, al Comunei Vîrfu Cîmpului, respective al Comunei Vlăsineşti şi în administrarea Consiliului Local al Comunei Rădăuţi Prut, al Comunei Vîrfu Cîmpului, respectiv al Comunei Vlăsineşti.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea înscrierii unui bun în domeniul public al Judeţului Botoşani, a transferului unor bunuri din domeniul privat al Judeţului Botoşani în domeniul public al acestuia, precum şi a altor modificări şi completări la inventarul bunurilor aparţinând domeniului public al Judeţului Botoşani.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de colaborare pentru desfăşurarea Proiectului educaţional Prezent şi viitor în siguranţă în cadrul Programului Şcoala de vară şi tabăra de vară în domeniul situaţiilor de urgenţă– Ediţia a IV-a, Botoşani, 2014.

4. Proiect de hotărâre privind stabilirea costului mediu lunar de întreţinere pentru asistaţii din centrele rezidenţiale publice pentru persoanele cu handicap din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al bugetului propriu judeţean şi al bugetului instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe cele două secţiuni, pentru perioada 01.01 – 30.06.2014.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor şcolare pentru elevii Şcolii Populare de Arte şi Meserii Botoşani pentru anul şcolar 2014 – 2015

7. Proiect de hotărâre privind avizarea Planului de şcolarizare şi aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale Şcolii Populare de Arte şi Meserii Botoşani, pentru anul şcolar 2014 – 2015.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea virărilor de credite bugetare între capitolele bugetului propriu judeţean, pe anul 2014.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării la cursurile de perfecţionare profesională a Preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani.

10. Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Botoşani.

11. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Aniţulesei Mihai, ca urmare a pierderii calităţii de membru al Partidului Poporului-Dan Diaconescu, pe al cărui listă a fost ales.

Şedinţa va fi transmisă în direct pe Live.Botoşani.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
167

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
316

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
72

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...