Ședință ordinară de Consiliu Județean! Vezi proiectele de hotărâri

Ședință ordinară de Consiliu Județean! Vezi proiectele de hotărâri
Joi, de la ora 10.00, va avea loc È™edinÈ›a ordinară de Consiliu JudeÈ›ean. Printre proiectele de hotărâri de pe ordinea de zi se numără È™i cel privind aprobarea bugetului.

Proiectele de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier judeÅ£ean al domnului Rotaru Răzvan-Ilie, ca urmare a demisiei acestuia.

2. Proiect de hotărâre privind validarea alegerii domnului Alexa Liviu în calitate de consilier judeÅ£ean.

3. Proiect de hotărâre privind achitarea cotizaÅ£iei anuale a judeÅ£ului BotoÅŸani la AsociaÅ£ia de Dezvoltare Intercomunitară EURONEST – IaÅŸi în sumă de 7.978,64 euro, din bugetul propriu judeÅ£ean, pentru anul 2013.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de Parteneriat între Consiliul JudeÅ£ean BotoÅŸani ÅŸi Societatea de ÅžtiinÅ£e Matematice Filiala BotoÅŸani, în vederea cofinanţării cu suma de 10.000 lei pentru Concursul InterjudeÅ£ean Dimitrie Pompeiu, ediÅ£ia a XIII-a.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate ÅŸi a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului Conductă de aducÅ£iune apă potabilă BotoÅŸani - aglomerarea Flămânzi FrumuÅŸica.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea componenÅ£ei Comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap din judeÅ£ul BotoÅŸani.

7. Proiect de hotărâre privind participarea judeÅ£ului BotoÅŸani cu aport în numerar la majorarea capitalului social al S.C. NOVA APASERV S.A. BotoÅŸani.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaÅ£iei Actualizarea Planului de Amenajare a Teritoriului JudeÅ£ean BotoÅŸani 

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea iniÅ£ierii procedurii de cumpărare a imobilului compus din teren în suprafaţă de 27.700 mp ÅŸi construcÅ£ie în suprafaţă de 881 mp situat în localitatea Ionăşeni, comuna Vîrfu Cîmpului, judeÅ£ul BotoÅŸani.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea inventarului actualizat al bunurilor care aparÅ£in domeniului public al JudeÅ£ului BotoÅŸani:

 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaÅ£ie publică a unui teren în suprafaţă de 20 mp, situat în BotoÅŸani, str. Marchian nr. 11, aparÅ£inând domeniului public al judeÅ£ului BotoÅŸani, aflat în administrarea Spitalului JudeÅ£ean Mavromati BotoÅŸani.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu judeÅ£ean, pe anul 2013

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri ÅŸi cheltuieli pentru anul 2013 al S.C. NOVA APASERV S.A. BotoÅŸani

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri ÅŸi cheltuieli pentru anul 2013 al S.C. ECO-SAL BOTOÅžANI S.A. 

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de colaborare între Consiliul JudeÅ£ean BotoÅŸani ÅŸi Centrul de Prevenire, Evaluare ÅŸi consiliere Antidrog BotoÅŸani, precum ÅŸi a sprijinului material, în sumă de 5000 lei, pentru Programul "Să ÅŸtii mai multe, să fii mai bun" la nivel local.

ȘedinÈ›a va fi transmisă în direct pe Live.botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bani de la stat pentru românii care sunt nevoiți să meargă la tratament. CNAS subvenționează aceste servicii

astăzi, 14:10
24

Tratamentul balnear, recunoscut pentru beneficiile sale în reumatologie cronică, ortopedie, neurologie È™i boli vasculare, se află pe lista serviciilor decontate de Casa NaÈ›ională de AsigurÄ...

Klaus Iohannis se pensionează din postul de profesor pe care l-a avut rezervat timp de peste 20 de ani!

astăzi, 13:14
49

Catedra de profesor de Fizică a preÈ™edintelui Klaus Iohannis de la Colegiul NaÈ›ional „Samuel von Brukenthal” din Sibiu a devenit vacantă È™i poate fi ocupată de un titular, scrie Ora ...

Ucrainean căutat de INTERPOL din 2019, depistat de polițiștii de frontieră din Botoșani!

astăzi, 12:22
45

PoliÅ£iÅŸtii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț au depistat ÅŸi reÅ£inut un bărbat cu cetăţenie R. Ucraina, căutat internaÈ›ional pentru săvârÅŸirea infracÈ›iunilor...