Ședință ordinară a Consiliului Județean. Vezi proiectele de pe ordinea de zi!

Ședință ordinară a Consiliului Județean. Vezi proiectele de pe ordinea de zi!
Joi, de la ora 10.00, este programată ședința ordinară a Consiliului Județean Botoșani, printre proiectele de hotărâri figurând și cel pentru alegerea unui nou vicepreședinte CJ.

PROIECTE DE HOTĂRÂRI
 
1. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier judeţean şi de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani al doamnei Federovici Doina - Elena ca urmare a demisiei acesteia.

2. Proiect de hotărâre privind validarea alegerii doamnei Creţu Georgeta în calitate de consilier judeţean.

3. Proiect de hotărâre privind alegerea unui vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea componenţei unor comisii de specialitate ale Consiliului Judeţean Botoşani.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea preţurilor medii ale produselor agricole pentru anul 2013.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor locale datorate de persoane fizice şi juridice bugetului propriu judeţean, pe anul 2013.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei de folosinţă gratuită, pentru o perioadă de 6 (şase) luni, a 10 (zece) apartamente aparţinând domeniului public al Judeţului Botoşani, aflate în administrarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani, către Municipiul Dorohoi – Direcţia de Asistenţă Socială Dorohoi, în vederea cazării în continuare a persoanelor sinistrate ca urmare a inundaţiilor din iunie 2010.

8. Proiect de hotărâre privind modificarea ACTULUI CONSTITUTIV al S.C. ECO-SAL BOTOŞANI S.A. aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean nr.161/28.11.2012.

9. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Judeţean Botoşani în Adunarea Generală a Asociaţilor AQUA Botoşani pentru aprobarea cotizaţiei anuale.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zilele municipiului Botoșani în atenția jandarmilor și în acest an! (foto)

astăzi, 14:05

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a suplimentat efectivele care vor asigura ordinea și siguranța publică la Zilele municipiului Botoșani, manifestare cultural-artistică organizată &i...

Moartea cutremurătoare a lui Ionuț în Italia, în noaptea de Paști, într-un container de haine uzate!

astăzi, 13:32
340

Costantin Romeo Ionuț Antonie, tânăr român de 23 de ani, a murit într-un mod tragic duminică noaptea spre luni, în timp ce încerca să sustragă haine dintr-un contain...

El este cel mai scump „fotograf” din Botoșani, o poză depășește 1300 de lei!

astăzi, 12:49
760

Cel mai scump „fotograf” vine din Botoșani. Mai exact, de la Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.O poză făcută de el îi face pe...